Empreses compromeses

Les empreses compromeses són un dels principals actius del club, dels equips i de la seva massa social. El seu context solidari no està renyit amb una bona difusió de la marca, empresa o servei. L'equip d'OKlligaf, amb bona visibilitat a nivell nacional, és sens dubte, l'equip més rentable a l'hora de cercar-ne una bona rentabilitat. Per a totes elles, les noves avantatges fiscals no poden passar per alt.
Fer-se empresa compromesa
Utilitza aquest formulari per fer-nos arribar qualsevol consulta o comentari. Pròximament ens posarem en contacte amb tu.
De conformitat amb la llei de protecció de dades, la informació que ens facilitis serà utilitzada per contactar amb tu en referència, únicament, a la petició que Igualada Femení HCP realitzes i en resposta a les teves consultes puntuals.

La darrera reforma fiscal aprovada, que va entrar en vigor l'1 de gener de 2015, contempla increments per les donacions realitzades a les entitats acollides a la Llei 49/2002, de Règim Fiscal de les Entitats sense Finalitats Lucratives, que és en el que es troba el club, i dels Incentius Fiscals al Mecenatge, si bé es contempla una aplicació progressiva dels increments que serà plena a partir de 2016.

La AEF (Associació Espanyola de Fundacions) valora positivament que s'hagi reconegut la figura del micro mecenatge, figura plantejada pel sector, i s'hagi introduït una deducció del 75 % per als primers 150 euros donats per persones físiques. A partir d'aquest import, les donacions seran deduïbles al 30 %, enfront del 25 % actual, o al 35 % si es tracta de donacions periòdiques realitzades durant almenys tres anys a la mateixa entitat per un import igual o superior. Transitòriament pel 2015, aquestes deduccions seran del 50 %, 27,5 % i 32,5 % respectivament. Per a les societats, la deducció actual del 35% s'incrementa al 40% per a les donacions realitzades a una mateixa entitat pel mateix o superior import durant almenys tres anys. Pel 2015 aquest percentatge serà del 37,5 %.

Sens dubte un important incentiu per a col·laborar amb la nostra entitat i l'hoquei de casa nostra.

Empreses col·laboradores