Història

Temporada 1990 - El femení a punt de nèixer

La consecució del primer títol de Lliga de l'Igualada HC l'any 1989, va comportar un creixement espectacular de l'afició a l'hoquei a la capital de l'Anoia. Aquest esport va convertir-se en una veritable passió per a molta gent, especialment per al jovent.

Entre les moltes repercussions que aquell gran èxit va tenir en l'àmbit ciutadà, la creixent afició per l'hoquei va despertar l'interès d'un grup de noies per la pràctica d'aquest esport. El que va començar com una distracció, de mica en mica es va anar transformant en una afició cada cop més important; fins al punt que tres noies – la Teresa Torrents, la Minerva Contreras i la Marissa Torras – van posar-se al cap la creació d'un equip per poder participar en la lliga d'hoquei patins femení.

El precedent més immediat era aquell equip de l'Igualada HC patrocinat per la marca Íntima Cherry, creat el 1981 i, que havia sucumbit a la nul·la implantació de l'hoquei femení i a la manca d'una mínima estructura competitiva a nivell català.

Nou anys després, l'interès d'aquestes tres promotores va aconseguir fer possible la incorporació de noves jugadores, com la Concepció Fontanilles, l'Anna Lloveras, la Natàlia Prat i l'Èlia Balsells. Aquest primer equip va agafar inicialment el nom de la comarca de l'Anoia i tenia com a entrenador en Moisès Cervera, que compaginava la preparació de les jugadores amb les seves actuacions amb l'equip de Primera Catalana de l'Igualada HC.

El mes d'octubre les igualadines van disputar i guanyar el seu primer partit jugat a la pista del Corbera de Llobregat. Aquella victòria (2-4) va servir per refermar l'interès de les jugadores a prendre part en competicions oficials.

Els pares de les jugadores van proposar a l'Igualada HC la possibilitat d'acollir l'equip dins l'estructura del club, però la junta presidida per Santacana, atesa la incògnita sobre la futura consolidació de l'hoquei femení del club i la negativa experiència que, en aquest sentit, havia resultat nou anys enrere la creació d'un equip femení del club, va declinar l'oferiment; l'Igualada HC va oferir, això sí, el suport logístic necessari per al funcionament de l'equip i la possibilitat de replantejar-se la situació si realment l'hoquei femení de competició es consolidava.

El nou equip, però, no podia esperar ja que volia prendre part en la segona edició de la lliga que organitzava la Federació Catalana de Patinatge. La solució va venir de la mà del Club Natació Igualada – club degà de la ciutat –, la directiva del qual, presidida per en Lluïs Bassas i Teixidó, va decidir crear la secció d'hoquei patins i acollir l'equip.

Temporada 1991 - Equip revelació i creació de la primera escola d'hoquei patins femení

CN Igualada: Minerva Contreras (P), Concepció Fontanilles, Anna Lloveras, Natàlia Prat, Èlia Balsells, Teresa Torrents i Marissa Torras. [E] Jaume Llaverola i Xavier Garcia.

ALTES: [E] Jaume Llaverola i Xavier Garcia /// BAIXES: [E] Moisès Cervera

El 24 de febrer de 1991 el CN Igualada va debutar en una lliga en què prenien part 6 equips. Les igualadines van finalitzar la competició en tercer lloc, gràcies a 5 victòries i 5 derrotes, fet que va comportar que se'l considerés l'equip revelació de la temporada. Les igualadines van ser superades pels equips de Badia i Santa Perpètua, i van quedar per davant del Canet, el Sant Feliu de Codines i el Corbera.

Durant aquell any els responsables de la secció d'hoquei patins van promoure, juntament amb el Patronat Municipal d'Esports d'Igualada, la creació d'una escola municipal d'hoquei patins femení per garantir la continuïtat de l'equip amb la incorporació de noves jugadores.

Temporada 1992 - L'escola un èxit i el primer títol a tocar

CN Igualada A: Minerva Contreras (P), Sílvia Borràs (P), Concepció Fontanilles, Anna Lloveras, Natàlia Prat, Èlia Balsells, Imma Plazas, Maite Contreras, Teresa Torrents i Marissa Torras. Entrenador: Bartomeu Soteras.

ALTES: Maite Contreras, Imma Plazas, Sílvia Borràs (P) i Bartomeu Soteras (E) /// BAIXES: Jaume Llaverola i Xavier Garcia (Entrenadors).

El gener de 1992 el CN Igualada va iniciar una nova participació en la lliga de la Federació Catalana de Patinatge. L'equip comptava amb les incorporacions de la Maite Contreras i l'Imma Plazas, mentre que un nou entrenador, Bartomeu Soteras, es feia càrrec de la direcció tècnica.

Les igualadines van començar a demostrar la seva progressió i van tenir ja opcions al títol, tot i que la decisiva aportació de la internacional holandesa Lydia Kruit va convertir al Barberà en el nou campió. Durant aquell campionat l'equip igualadí es va reforçar amb la portera Sílvia Borràs, la primera jugadora incorporada procedent de l'escola d'hoquei.

El bon nivell de l'equip va propiciar que, per primer cop, l'alehores seleccionador espanyol “Catxo” Ordeitg, convoqués a tres jugadores igualadines per disputar amb Espanya el primer Campionat del Món, que es va disputar a Springe (Alemanya). Minerva Contreras, Concepció Fontanilles i Teresa Torrents van prendre contacte d'aquesta manera amb la competició internacional. El debut, però, no va ser gaire positiu ja que l'inexpert combinat espanyol va finalitzar en setena posició en un campionat marcat per la polèmica utilització de patins en línia per part d'equips com Canadà; equip que s'enduria aquest primer Mundial.

Temporada 1993 - Primer títol i primer doblet

CN Igualada A: Minerva Contreras (P), Sílvia Borràs (P), Concepció Fontanilles, Anna Lloveras, Natàlia Prat, Èlia Balsells, Maite Contreras, Teresa Torrents i Marissa Torras. Entrenador: Bartomeu Soteras.

ALTES: Francesc Monclús (Preparador físic) /// BAIXES: Imma Plazas.

L'any 1993 va arribar la consolidació de l'equip del CN Igualada, que el 7 de febrer va iniciar la participació en una altra edició de la Lliga Catalana, disputada amb un nou sistema de competició amb dues fases. L'equip igualadí, que havia patit la baixa de la jugadora Imma Plazas i havia incorporat a l'equip tècnic el preparador físic, Francesc Monclús, va realitzar una temporada sensacional i, sense perdre ni un sol partit, es va proclamar per primer cop campió de Catalunya.

Aquest primer títol va donar, a més, l'opció de prendre part en el 1r Campionat d'Espanya, organitzat a Reus per la Federació Espanyola de Patinatge amb la participació només dels quatre equips catalans classificats per a la segona fase de la Lliga Catalana.

El 3 de juliol el CN Igualada va aconseguir el primer doblet de la seva història després de proclamar-se brillantment campió d'Espanya.

Aquell estiu, la portera Minerva Contreras i les jugadores Concepció Fontanilles i Teresa Torrents es proclamaven, a Tavira (Portugal), Campiones del Món amb la selecció espanyola en superar a la selecció del Canadà, que jugaven en patins en línia, a la gran final. Amb aquesta victòria, la selecció espanyola guanyava el seu primer Mundial.

Temporada 1993/94 - Dos equips a la lliga i doble doblet

CN Igualada A: Minerva Contreras (P), Sílvia Borràs (P), Concepció Fontanilles, Anna Lloveras, Natàlia Prat, Èlia Balsells, Imma Plazas, Maite Contreras, Teresa Torrents i Marissa Torras. Entrenador: Bartomeu Soteras.

CN Igualada B: Mònica Barrera (Portera), Sònia Fernàndez (Portera), Marta Hidalgo, Anna Hidalgo, Elena Ramon, Marta Ventura, Susanna Castilla, Carola Bisbal i Marina Ventura.

Per celebrar aquells èxits el CNI va decidir organitzar el mes de setembre el 1r Torneig Ciutat d'Igualada, amb l'innovador sistema del 4x1 i la participació de vuit equips dividits en dos grups. El triomf va ser per a les igualadines, que es van adjudicar també el 1r Torneig Internacional Ciutat de Barberà, disputat el mes d'octubre amb la participació dels quatre millors equips espanyols i l'Eldagsen alemany.

El mateix mes d'octubre es va iniciar una nova edició de la Lliga Catalana, amb la participació de 12 equips i amb la novetat important de la incorporació del Club Natació Igualada “B”, sorgit de l'escola d'hoquei.

La competició, que es va allargar fins al mes de maig, va suposar el segon títol consecutiu per al primer equip igualadí que, un altre cop, va finalitzar el campionat sense perdre ni un sol partit.

Al final d'aquella temporada Francesc Monclús va deixar d'encarregar-se de la preparació física i va ser substituït per la Lídia Estany.

Temporada 1994/95 - Triple doblet

CN Igualada A: Minerva Contreras (Portera), Sílvia Borràs (Portera), Anna Lloveras, Concepció Fontanilles, Teresa Torrents, Marissa Torras, Natàlia Prat i Maite Contreras.

ALTES: Lídia Estany (Preparadora física) /// BAIXES: Francesc Monclús (Preparador físic)

CN Igualada B: Mónica Barrera (Portera), Sònia Fernàndez (Portera), Marta Hidalgo, Elena Ramon, Carola Bisbal, Anna Hidalgo i Susanna Castilla. Entrenador: Joan Mir

La progressió de l'equip era realment espectacular, però els èxits més importants de l'hoquei femení igualadí encara havien d'arribar.

D'entrada, el 9 d'octubre de 1994 la selecció espanyola es va proclamar campiona del Món a Tavira (Portugal), després d'imposar-se en la final al Canadà per 5-3, amb 3 gols de la Teresa Torrents. Minerva Contreras i Concepció Fontanilles formaven part també de l'equip, que era dirigit ja pel Miquel Umbert.

Pocs dies després, concretament el 29 i 30 d'octubre les tres internacionals van contribuir també a un nou èxit del CN Igualada, que participava en la segona edició dels Campionats d'Espanya, celebrats a Alberic (Alacant). Les igualadines van haver de competir amb el CP Alacant, el Patín Fuengirola i l'INEF de La Corunya. La final, disputada contra les gallegues va ser guanyada amb claredat (6-0) pel CN Igualada A, que en aquells campionats comptava ja amb la col·laboració d'Arrué com a patrocinador.

L'Igualada Arrué s'havia convertit ja en el clar dominador de l'hoquei català i espanyol, fet que li atorgava el paper de favorit de cara a la nova Lliga Catalana, i que comptava aquest cop amb la participació de 16 equips. L'equip de Bartomeu Soteras va fer bons els pronòstics i, per tercer anys consecutiu, es va proclamar, també, campió de Catalunya.

El CNI només va perdre un partit i va finalitzar el campionat amb 362 gols a favor i només 20 en contra. A més, la temporada va incloure també el tercer títol de campiones d'Espanya, assolit a La Corunya el mes de juny de 1995.

El 15 d'abril de 1995, el President del Club Natació Igualada, i màxim responsable de que existís hoquei femení a Igualada, ens va deixar. Aquesta notícia va agafar a l'equip B en un torneig a Portugal poc abans de l'entrega de medalles. Acte precedit per un minut de silenci en honor a ell.

Temporada 1995/96 - Quart doblet; ho guanyen tot

CN Igualada A: Minerva Contreras (Portera), Sílvia Borràs (Portera), Anna Lloveras, Concepció Fontanilles, Natàlia Prat, Teresa Torrents, Maite Contreras, Susanna Castilla i Marissa Torras. Entrenador: Bartomeu Soteras.

ALTES: Susanna Castilla (equip B)

CN Igualada B: Sònia Fernàndez (Portera), Mònica Barrera (Portera), Marina Ventura, Marta Ventura, Marta Soler, Carola Bisbal, Marta Hidalgo i Anna Hidalgo.

ALTES: Marta Soler

Mentrestant, el dia 8 d'octubre començava una nova temporada de lliga amb un total de 21 equips dividits en dues categories independents. La categoria A i la B. Durant moltes jornades els dos equips del CN Igualada encapçalen cadascuna de les categories. Debuta i marca contra el Navarcles, la Marta Soler amb l'equip B, amb només 10 anys.

També a l'octubre, del 17 al 21, es disputa a Oviedo el 3r Campionat d'Europa de seleccions nacionals. Les tres representants del CNI, la Minerva Contreras, la Concepció Fontanilles i la Teresa Torrents s'emportarien el campionat superant 4-0 a Itàlia a la final, amb tres gols de la davantera igualadina Teresa Torrents, en el que va ser el primer partit d'hoquei patins femení retransmès en directe per TVE. Ella mateixa es convertiria amb la màxima golejadora de la competició amb un total de 13 gols, i s'enduria un reconeixement personal d'aquesta fita. La portera del Bigues, Mònica Catalan, seria homanetjada també com a portera menys golejada amb només dos gols.

El maig acaba la temporada tornant a guanyar, per quart cop consecutiu, la Lliga Catalana, i el Campionat d'Espanya a Santander.

El segon equip guanya també la Lliga Catalana B.

Al mes d'agost, a Sertaozinho (Brasil), la portera Sílvia Borràs, la Teresa Torrents, la Concepció Fontanilles i la Susanna Castilla guanyen el 2n Campionat del Món amb la selecció espanyola.

Temporada 1996/97 - Cinquè doblet - Són imparables

CN Igualada A: Minerva Contreras (Portera), Sílvia Borràs (Portera), Anna Lloveras, Concepció Fontanilles, Natàlia Prat, Teresa Torrents, Maite Contreras, Susanna Castilla i Carola Bisbal. Entrenador: Xavi Claramunt, Assistent: Santi Mellado, Entrenador de porteres: Jordi Mellado

ALTES: Xavi Claramunt (entrenador), Santi Mellado (Assistent), Jordi Mellado (Entrenador de porters) i Carola Bisbal (equip B). /// BAIXES: Bartomeu Soteras (entrenador) i Marissa Torras (retirada).

CN Igualada B: Sònia Fernàndez (Portera), Mònica Barrera (Portera), Marina Ventura, Marta Ventura, Marta Soler, Maria del Moral, Marta Hidalgo i Anna Hidalgo.

El CN Igualada A torna a guanyar la Lliga Catalana (la 5a consecutiva). Abans d'acabar-la però, la Maite Contreras deixa l'equip per motius personals.

Al juny se celebra a Vilaseca el 5è Campionat d'Espanya. La final, contra el Sta. Maria del Pilar de Madrid, la guanyen les igualadines en un emocionant partit. Després d'aquest matx, penjava l'estic la Concepció Fontanilles.

Temporada 1997/98 . Sisè doblet - Creant un mite

CN Igualada A: Minerva Contreras (Portera), Sílvia Borràs (Portera), Anna Lloveras, Maria del Moral, Natàlia Prat, Teresa Torrents, Susanna Castilla i Carola Bisbal. Entrenador: Xavi Claramunt, Assistent: Santi Mellado, Entrenador de porteres: Jordi Mellado

ALTES: Marta Soler i Maria del Moral (equip B). BAIXES: Concepció Fontanilles i Maite Contreras (retirades).

CN Igualada B: Laura Balaguer (Portera), Cristina Alcoberro, Maria Orellana, Georgina Pagan, Rosó Cirera, Neus Gombau, Imma Barrera i Laura Icart. Entrenador: Santi Mellado.

El CN Igualada A es torna a proclamar campió de la Lliga Catalana i del Campionat d'Espanya.

Escola: Elba Garreta, Anna Gil, Alba Sandoval, Laura Icart i Clara Ferrer.

Temporada 1998/99 - Temporada en blanc

CN Igualada A Ramon Balcells: Minerva Contreras (Portera), Sílvia Borràs (Portera), Anna Lloveras, Maria del Moral, Natàlia Prat, Teresa Torrents, Susanna Castilla, Marta Soler i Carola Bisbal. [E] Joan Casellas, [Aux] Jacob Compte.

ALTES: Joan Casellas [E], Jacob Compte [Aux]. BAIXES: Xavier Claramunt [E], Santi Mellado [Aux].

Cn Igualada B Ramon Balcells: Laura Balaguer (Portera), Rosó Cirera, Elba Garreta, Clara Ferrer, Maria Orellana, Georgina Pagan, Meritxell Martínez i Cristina Alcoberro.

Temporada 1999/00 - Un altre campionat d'Espanya

Neonato CN Igualada A: Minerva Contreras [P], Sílvia Borràs [P], Anna Lloveras, Maria del Moral, Natàlia Prat, Teresa Torrents, Susanna Castilla, Meritxell Martínez i Carola Bisbal. [E] Jordi Morros.

ALTES: Jordi Morros [E], Meritxell Martínez (Equip B) /// BAIXES: Joan Casellas [E], Jacob Compte [Aux].

Segones a la Lliga Catalana per sota de l'Arenys de Munt.

El darrer Campionat d'Espanya. Final contra el CP Arenys de Munt. La Teresa Torrents penja l'estic. Persones del seu entorn li organitzen un comiat sorpresa a final de temporada.

Temporada 2000/01 - Any tràgic

La Marta Soler guanya en el seu debut a la Selecció Espanyola el Campionat del Món a Marl (Alemanya).

CN Igualada A: Minerva Contreras [P], Sílvia Borràs [P], Anna Lloveras, Maria del Moral, Natàlia Prat, Susanna Castilla, Meritxell Martínez i Carola Bisbal. [E] Jordi Morros.

ALTES: /// BAIXES: Teresa Torrents (retirada)

L'Anna Lloveras mort sobtadament el 20 de desembre per una afecció coronària.

Temporada 2001/02 - Final de cicle

CN Igualada A: Sílvia Borràs [P], Laura Balaguer [P], Marta Soler, Maria del Moral, Meritxell Martínez, Neus Gombau, Imma Barrera, Natàlia Sanjurjo, Clara Ferrer i Anna Gil.

ALTES:

BAIXES: Jordi Morros [E], Josep Castellà [E filial), Minerva Contreras [P] i Susanna Castilla.

CN Igualada B: Rosó Cirera [P], Laura Balaguer [P], Neus Gombau, Clara Ferrer, Anna Gil, Imma Barrera, Mari Luz Orellana, Maria Díez, Ivonne Copoví i Jordina Galan.

El 6 de desembre, el club organitza el 4t Torneig d'Hoquei Patins Femení “Ciutat d'Igualada”. Es retira el dorsal 6 en honor a l'Anna Lloveras traspassada l'any anterior.

Temporada 2002/03

Fundació de l'Igualada Femení Hoquei Club Patins.

5è Torneig d'Hoquei Patins Femení “Ciutat d'Igualada”.

Tot Graf Igualada FHCP: Laura Balaguer [P], Sílvia Borràs [P], Marta Soler, Maria del Moral, Clara Ferrer, Anna Gil, Neus Gumbau, Ivonne Copoví, Jordina Galan i Maria Díez. [E] Jacob Compte

Temporada 2003/04

Tot Graf Igualada FHCP: Laura Balaguer [P], Sílvia Borràs [P], Marta Soler, Maria del Moral, Clara Ferrer, Anna Gil, Neus Gombau, Ivonne Copoví, Jordina Galan i Maria Díez. [E] Jacob Compte

Temporada 2004/05

Tot Graf Igualada FHCP: Laura Balaguer [P], Sílvia Borràs [P], Marta Soler, Maria del Moral, Clara Ferrer, Anna Gil, Neus Gumbau, Ivonne Copoví, Jordina Galan i Maria Díez. [E] Jacob Compte

Temporada 2005/06

Tot Graf Igualada FHCP: Laura Balaguer [P], Sílvia Borràs [P], Maria del Moral, Clara Ferrer, Anna Gil, Neus Gumbau, Ivonne Copoví, Jordina Galan i Maria Díez. [E] Jacob Compte

ALTES: /// BAIXES: Marta Soler (ACR Gulpilhares)

7è Torneig d'Hoquei Femení

Temporada 2006/07

Tot Graf Igualada FHCP: Laura Balaguer [P], Sílvia Borràs [P], Maria del Moral, clara Ferrer, Anna Gil, Neus Gumbau, Ivonne Copoví, Jordina Galan i Maria Díez. [E] Jacob Compte

Temporada 2007/08

Dyser Igualada HC: Laura Balaguer [P], Sílvia Borràs [P], Marta Soler, Maria Díez, Carla Calleja, Maria del Moral, Anna Gil, Aida Vera, Jordina Galan i Ivonne Copoví.

ALTES: Marta Soler (Biesca Gijon) /// BAIXES:

Medalla de bronze a la Copa de la Reina, celebrada a Sant Sadurní d'Anoia.

Medalla de bronze al Campionat d'Espanya a Burgos.

Temporada 2008/09

Dyser Igualada HC: Laura Balaguer [P], Teresa Bernadas [P], Clara Ferrer, Maria Díez, Aida Vera, Laura Torres, Anna Gil, Jordina Galan i Ivonne Copoví.

ALTES: Laura Torres (Capellades HC) /// BAIXES: Marta Soler (Biesca Gijon), Carla Calleja (retirada), Maria del Moral ()

Temporada 2009/10

Igualada HC: Laura Balaguer [P], Teresa Bernadas [P], Elba Garreta, Clara Ferrer, Maria Díez, Aida Vera, Anna Gil, Raquel Bernadas, Jordina Galan i Ivonne Copoví. [E] Francesc Peñafiel "Peña".

ALTES: Elba Garreta (CP Piera), Raquel Bernadas (base)  /// BAIXES: Laura Torres (Capellades HC)

Temporada 2010/11

Igualada HC Fontanellas i Martí: Teresa Bernadas [P], Laura Balaguer [P], Elba Garreta, Aida Vera, Anna Gil, Maria Díez, Susana Pandavenes i Raquel Bernadas. [E] Josep Antoni Gonzàlez Prieto “Pirri”.

ALTES: [E] Josep Antoni Gonzàlez Prieto "Pirri" (FC Barcelona), Susana Pandavenes (CP Claret) /// BAIXES: Clara Ferrer (retirada), Ivonne Copoví (Raxoi HC) i Jordina Galan (retirada). [E] Francesc Peñafiel "Peña" (CP Masquefa).

Pretemporada – 3r Torneig Internacional d'Hoquei Patins Femení IHC (18 i 19 de setembre de 2010).

Temporada 2011/12

Igualada HC Fontanellas i Martí: Teresa Bernadas [P], Cristina Garcia [P], Elba Garreta, Aida Vera, Anna Gil, Maria Díez, Raquel Bernadas, Judith Baldris, Laura Salvador i Marta Soler.  [E] Josep Antoni Gonzàlez Prieto “Pirri”.

ALTES: Laura Salvador, Judith Baldris i Cristina Garcia [P] (CE Noia), Marta Soler (Biesca Gijon). BAIXES: Laura Balaguer [P] (retirada)

Tercera posició a l'OKlliga i classificades per disputar la Copa d'Europa.

La Marta Soler, la Maria Díez, la Teresa Bernadas i la Raquel Bernadas convocades a la sessió de control convocada pel seleccionador espanyol Alberto Mazon.

Temporada 2012/13

Igualada HC Fontanellas i Martí: Laura Hernàndez [P], Laura Balaguer [P], Judith Baldris, Laura Salvador, Anna Gil, Elba Garreta, Marta Soler, Raquel Bernadas i Carolina Escobar. [E] Josep Antoni Gonzàlez Prieto “Pirri”.

ALTES: Laura Hernàndez [P] (CP Alcorcon), Carolina Escobar (CP Alcorcon) /// BAIXES: Teresa Bernadas [P] (CP Alcorcon), Aida Vera (sense equip) i Maria Díez (Biesca Gijon)

L'IHC és l'únic club que té els seus equips sèniors tant masculí com femení, disputant la Copa d'Europa i arribant, les fèmines, fins a quarts de final de la Copa d'Europa de clubs.

La Marta Soler i la Maria Díez arriben a la final del Mundial de Recife (Brasil), quedant sotscampiones, al perdre la final contra França.

L'Anna Gil penja l'estic per motius professionals, tot i que acabaria jugant a l'equip francès del US Coutras, població del seu nou domicili professional.

Temporada 2013/14

Dins el context de crisi econòmica i la falta d'un patrocinador per l'equip femení, la Directiva de l'IHC proposa a l'equip baixar una categoria – Nacional Catalana –. L'equip, molt conscient de les dificultats del club, hi accedeix. Però finalment el club pretén inscriure l'equip en una categoria més inferior. L'equip i el seu entorn s'escindeix i reactiva l'antic club; l'Igualada Femení Hoquei Club Patins tornava per seguir jugant a l'OKlliga. La mediàtica campanya “No ens deixis en boles, dóna'ns vida” va ser decisiva per finalitzar econòmicament la temporada. Així, l'esforç extraordinari de jugadores i directius van fer possible iniciar, mantenir i salvar la categoria. El nou projecte social, econòmic i esportiu, tot just comença.

Laura Hernàndez [P], Sílvia Borràs [P], Sònia Esteve [P], Laura Balaguer [P], Elba Garreta, Judith Baldris, Laura Salvador, Sol Albares, Clara Ferrer, Marta Soler, Laura Torres i Meritxell Martínez. [E] Josep Antoni Gonzàlez Prieto “Pirri”.

ALTES: Sílvia Borràs [P] (retirada), Sònia Esteve [P] (CP SAnt Pere de Riudebitlles), Laura Balaguer [P] (retirada), Sol Albares (sense equip), Clara Ferrer (retirada), Laura Torres (retirada), Meritxell Martínez (retirada). BAIXES: Anna Gil (US Coutras), Raquel Bernadas (CP Alcorcon), Carolina Escobar ().

Temporada 2014/15

Laia Navarrete [P], Sílvia Borràs [P], Elba Garreta, Judith Baldris, Laura Salvador, Sol Albares, Clara Ferrer, Marta Soler, Laura Torres, Raquel Bernadas, Meritxell Martínez i Sheila Torres.

ALTES: Laia Navarrete [P] (Reus Deportiu), Raquel Bernadas (CP Alcorcon), Sheila Torres (CE Noia), Raül Ramírez [E] (base Igualada HC), Harry Mora [E] (SFERIC Terrassa) /// BAIXES: Laura Hernàndez [P] (retirada), Laura Balaguer [P] (retirada) i Sònia Esteve [P] (retirada), [E] Josep Antoni Gonzàlez Prieto "Pirri" (base Igualada HC).

Temporada 2015/16 - L'Igualada Femení HCP baixa de l'elit

Laia Navarrete [P], Mònica Ferrer [P], Elba Garreta, Judith Baldris, Laura Salvador, Sol Albares, Clara Ferrer, Laura Torres, Raquel Bernadas, Meritxell Martínez i Sheila Torres. [E] Raül Ramírez i Harry Mora >> Jacob Compte i Marta Soler.

ALTES: Mònica Ferrer [P] (CP Vilanova), Ivon Copoví (?), Sofía Ramírez (Colòmbia) /// BAIXES: Sílvia Borràs [P] (retirada), Marta Soler (retirada), Sol Albares (CP Manresa).

En una mala temporada, les igualadines descendeixen a Nacional Catalana, tot i guanyar en el darrer partit a la pista del Girona CH (matemàticament descendit) però el sorprenent empat del Cerdanyola CH (que necessitava puntuar per evitar el descens) a la pista del proclamat campió, el CP Voltregà, va suposar el descens per a les igualadines.

Temporada 2016/17 - Primer any a Nacional Catalana

Laia Navarrete [P], Cristina Riba [P], Elba Garreta, Laura Salvador, Clara Ferrer, Laura Torres, Raquel Bernadas. [E] Jacob Compte i Marta Soler.

ALTES: Cristina Riba [P] (Igualada HC), Marina Asensi (CE Noia) /// BAIXES: Judith Baldris, Mònica Ferrer [P] (CP Alcorcon), Ivon Copoví (Galícia), Sofía Ramírez (Colòmbia).

Temporada 2017/18 - Cop de timó a la banqueta amb l'arribada de la 'Pulgui'

Laia Navarrete [P], Cristina Riba [P], Carla Batlle [P], Elba Garreta, Anna Carranza, Carla Claramunt, Abril Batlle, Lara Jaime, Aida Cruz. [E] Maria Fernández Grande 'Pulgui'.

ALTES: Carla Batlle [P] (sense equip), Marta Soler (retirada), Carla Claramunt (Igualada HC), Anna Carranza (CH Vila-sana), Abril Batlle (sense equip), Lara Jaime (UE Horta), Aida Cruz (CP Navarcles), Maria Fernández Grande 'Pulgui' [E] (Gijón HC) /// BAIXES: Laura Salvador (retirada), Raquel Bernadas (CP Manlleu), Clara Ferrer (retirada), Laura Torres (retirada), Meritxell Martínez (retirada), Sheila Torres (retirada).

Temporada 2018/19 - Objectiu, seguir creixent

Cristina Riba [P], Carla Batlle [P], Elba Garreta, Anna Carranza, Laura Salvador, Abril Batlle, Lara Jaime, Aida Cruz. [E] Maria Fernández Grande 'Pulgui'.

ALTES: Carla Batlle [P] (sense equip), Marta Soler (retirada), Anna Carranza (CH Vila-sana), Abril Batlle (sense equip), Lara Jaime (UE Horta), Aida Cruz (CP Navarcles) /// BAIXES: Laia Navarrete [P] (Liceo HC), Anna Carranza (CP Alcorcon), Lara Jaime (retirada), Marina Asensi (CE Noia).

Temporada 2019/20 - Ascens pandèmic

Cristina Riba [P], Mònica Ferrer [P], Elba Garreta, Laia Cid, Pati Miret, Ester Ferrer, Queralt del Àguila, Mar Franci i Carla Claramunt. [E] Maria Fernández Grande 'Pulgui'.

ALTES: Mònica Ferrer [P] (CP Alcorcon), Laia Cid (CH Vila-sana), Pati Miret (CP Vilanova), Ester Ferrer (Reus Deportiu), Mar Franci (CH Vila-sana) /// BAIXES: Carla Batlle [P] (Cerdanyola CH), Abril Batlle (Cerdanyola CH) i Aida Cruz (retirada).

Seguim editant el contingut...