Relleu a la banqueta

07 de maig de 2020
Relleu a la banqueta
Maria Fernández 'Pulgui' deixarà el club igualadí a final de temporada.

L'Entrenadora i Directora Esportiva del club, Maria Fernández Grande ‘Pulgui', no seguirà la propera temporada a l'Igualada Femení Hoquei Club Patins. Així ens ho va fer saber fa uns mesos, abans de l'inici de la crisi pel COVID-19.

 
L'entrenadora asturiana, es va sumar al projecte esportiu del club el juny de 2017 i, des d'aleshores, ha estat una peça clau en l'evolució del primer equip i de la base de l'entitat.
 
Pulgui
Pulgui
 
Per aquest motiu, agraïm profundament la seva tasca a la nostra entitat i li desitgem el millor en la nova etapa que iniciarà fora de la que ja és, casa seva. La Maria, la ‘Pulgui', seguirà i col·laborarà, des de la distància amb l'evolució del club i de les seves jugadores, doncs deixa un emotiu vincle de complicitat amb elles, amb la resta de tècnics, directiva, mares i pares, i amb l'entorn del club. Molta sort ‘Pulgui'!
D'altra banda, anunciem la incorporació del Tècnic Toni Aranda Córdoba, com a nou Entrenador del primer equip i nou Director Esportiu del club, a partir de la propera temporada 2020/21.
 
El tècnic, de Sant Sadurní d'Anoia, ha estat el segon entrenador de l'equip d'OK Liga masculina del CE Noia Freixenet, les darreres cinc temporades.
 
També ostenta experiència en la gestió i planificació d'equips base de diversos clubs catalans, fet que encaixa, perfectament, amb la dinàmica del nostre club on, la formació de noves jugadores i la potenciació dels equips sèniors prenen la mateixa consideració. Benvingut, sort i encerts, Toni!