PRESENTACIÓ D'EQUIPS

03 de setembre de 2021
PRESENTACIÓ D'EQUIPS
Dia intens i festiu d'hoquei patins femení aquest diumenge a Les Comes amb la presentació dels equips de l'Igualada Femení HCP. La jornada servirà per a que vuit dels equips del club disputin un partit amistós amb un altre equip convidat. La jornada la tancarà el partit de l'OkLiga contra el CH Vila-sana a les 20:30 h.

La jornada començarà amb el partit del FEM13 'B' que jugarà a les 10 del matí contra el CP Riudebitlles. A continuació, serà el torn del FEM17 que s'enfrontarà al CP Manlleu. A les 12:30 del migdia, el FEM15 jugarà contra l'HC Palau Plegamans. I tot seguit el Segona Catalana contra el CEH Sabadell. A les 15:30 h el FEM11 jugarà contra el CPI La Sagrera, seguint el FEM13 'A' que s'enfrontarà al CHP Bigues i Riells. A les 17:45 h serà el torn del Nacional Catalana que s'enfrontarà al CP Manresa i a les 19:15 es presentaran totes les jugadores i porteres individualment i es farà la foto de grup. Tancarà la jornada el partit que jugarà l'OkLiga contra el CH Vila-sana.

L'aforament autoritzat actualment és del 70%, pel que 700 persones podran veure i viure en directe aquesta jornada de presentació d'equips i d'il·lusions renovades després del gran final de la darrera temporada on l'OKLiga es va mantenir a la millor lliga del món després de guanyar 6 dels darrers 7 partits de la segona fase. A aquesta important fita, també cal sumar-hi l'ascens de l'equip 'B' a Nacional Catalana (màxima categoria d'àmbit català i segona estatal), la classificació dels equips FEM13, FEM15 i FEM17 'A' als Campionats de Catalunya respectius i del que el FEM15 se'n va proclamar campió. I també va ser campió l'equip FEM17 'B' a la Copa Catalana d'aquesta categoria.

La progressió del club, que a la temporada 15/16 inscribia el seu primer equip base, juntament amb el seu únic equip que aleshores encara es mantenia a l'OKLiga, ha estat un fet sense precedents en l'esport català. Tan quantitativa com qualitativament.

El club seguirà treballant en la mateixa línia per mantenir-se en aquest camí que tants bons resultats està donant a l'entitat, a les esportistes i a les famílies.

Ens veiem diumenge!