Obertes les inscripcions de la primera edició de l'OkStage

26 de juliol de 2020
Obertes les inscripcions de la primera edició de l'OkStage
L'Igualada Femení HCP estrena una nova activitat després de l'èxit de l'OkEstiu.

L'OkStage és una activitat que prepararà a les esportistes del club, i d'altres, a nivell físic, tècnic, tàctic i mental, per a una nova temporada d'hoquei patins.

Tot i la incertesa del moment, cal preparar-se per a una temporada exigent, mental i físicament, doncs la probabilitat de possibles rebrots i interrupcions de la competició són altes. Cal recuperar el to físic i encarar la situació de la millor manera.

Així, l'activitat tindrà moments per a tot. Pel treball físic a la piscina, en BTT... treball tècnic i tàctic a les dues pistes del pavelló poliesportiu de Les Comes i també tindrem moments d'oci i esbarjo per recuperar-nos de l'activitat física.

Les inscripcions s'han obert avui diumenge, exclusivament per a socis del club, i el proper dimecres s'obriran per a esportistes d'altres clubs que vulguin estar a punt per a una nova temporada.

Les inscripcions es podran formalitzar online, a partir de dimecres, que és quan quedarà obert a totes les porteres i jugadores d'arreu de Catalunya.

etiquetes: OkStage

0 Comentaris
Deixa el teu comentari
Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Igualada Femení HCP es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.