Més d'un centenar d'inscripcions a l'OkEstiu

17 de juliol de 2020
Més d'un centenar d'inscripcions a l'OkEstiu
Èxit rotund de la primera edició de l'OkEstiu, la nova activitat matinal que ha aglutinat tecnificacions i iniciació al patinatge i a l'hoquei patins, que ha acabat avui divendres.

Jugadores i porteres d'Igualada, comarca i de la resta de la geografia catalana han gaudit molt de la primera edició de l'OkEstiu. Una nova activitat de l'Igualada Femení HCP que ha estat molt ben acollida i ha comptat amb prop de 120 inscripcions al llarg de les tres primeres setmanes de juliol.

A les tecnificacions s'hi han sumat com a entrenadores les millors jugadores del món del moment; com la igualadina Maria Díez 'Peke', també l'Anna Casarramona, la Pati Miret, la Marta Borràs i també la fins fa poc entrenadora i Directora Esportiva del club, la Maria Fernández 'Pulgui', que es van sumar a l'staff tècnic format per jugadores dels equips sèniors i organitzat i coordinat per l'entrenador del FEM15 igualadí, Manel Cervera.

El club es mostra 'molt satisfet i agraït per la confiança dipositada en l'activitat tot i la crisi que ha provocat la COVID-19 a tots els nivells. La responsabilitat ha estat màxima i així seguirem per a mantenir a ratlla aquest virus entre totes i tots. Ens hem d'adaptar al moment de la manera més responsable mantenint al màxim les activitats' manifesta el president del club igualadí, Jordi Besa.

El club ara 'tanca per vacances' i tornarà amb una altra activitat: l'OkStage. Una nova activitat, a jornada complerta on, durant tota la setmana del 17 al 21 d'agost, les jugadores i porteres del club i d'altri, es prepararan per encarar, amb les millors garanties físiques i tècniques, una temporada que pel club igualadí és ja històrica doncs, retorna a l'OkLiga, s'estrenarà en categories mixtes i inscriurà un tercer equip sènior.

La il·lusió és màxima al club igualadí.

 

Foto: IFHCP