L'OkLliga del Igualada Femení HCP, començarà a rodar el proper 19 d'agost

02 de agost de 2020
L'OkLliga del Igualada Femení HCP, començarà a rodar el proper 19 d'agost
L'equip del nou entrenador, Toni Aranda, iniciarà la pretemporada durant la setmana de l'OkStage i hi convocarà jugadores júniors i juvenils, d'equips inferiors, que s'aniran integrant dins la dinàmica del primer equip.

El primer dia de la tornada a l'OkLiga del primer equip de l'Igualada Femení HCP serà el proper dimecres 19 d'agost a Les Comes. El primer equip ofereix dues cares noves a l'staff aquesta temporada. La més destacada, la de Toni Aranda que substitueix a Maria Fernández 'Pulgui'. L'altra cara nova, és la Preparadora Física, Cristina Bru, que substitueix a l'igualadí Martí Dalmases. Ambdós ja han planificat el contingut de les sis setmanes d'entrenaments fins a l'inici de la nova temporada a l'OkLiga, prevista pel dissabte 26 de setembre. En el cas de la Cristina Bru, ja ha passat un pla de treball físic per arribar de la millor manera a l'inici de la pretemporada.

A dia d'avui es desconeix encara el calendari de partits, doncs aquest se sortejarà el proper 24 d'agost, a les 18:00 h, en una seu encara per determinar. La nova temporada, totalment atípica, estarà formada per 16 equips (10 catalans) per determinar-ne el campió, quatre places europees i cinc descensos per tornar als 14 equips la següent temporada (21/22).

El club treballarà per assimilar tots els protocols per COVID19 que vagin concretant les autoritats sanitàries corresponents i confia que entre tots es pugui tirar endavant una temporada realment atípica.

 

FOTO: Joan Puig

etiquetes: OkLiga, OkLigaF

0 Comentaris
Deixa el teu comentari
Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Igualada Femení HCP es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.