L'OkLiga femenina s'iniciarà el 26 de setembre

18 de juliol de 2020
L'OkLiga femenina s'iniciarà el 26 de setembre
L'Assemblea de la FEP, celebrada avui dissabte, ha determinat que la OkLiga Femenina se celebri en format de dos grups, més playoff pel títol.

A l'espera de que se'n publiquin tots els detalls, la OkLiga Femenina començarà el proper 26 de setembre en format de dos grups de 8 equips cadascun, que es definiran mitjançant sorteig. Els equips s'agruparan en binomis, atenent l'ordre de la classificació final de la darrera edició de la OkLiga Femenina, i es sortejarà si van al grup A o al B.


Aquesta primera fase constarà d'un total de 14 jornades en doble partit tots contra tots. Acabada la primera fase inicial, els 4 millors equips de cada grup passaran al grup C, i la resta, al grup D. Aquesta segona fase serà reduïda, doncs comptabilitzaran els resultats entre equips que coincideixin també en aquest segon grup. Així, la segona fase tindrà només 8 jornades i s'acabarà el 24 d'abril de 2021. Al final de la segona fase, els darrers cinc classificats del grup D seran els equips que baixaran a les lligues autonòmiques. El playoff pel títol el jugaran els quatre primers classificats, entre l'1 i el 23 de maig.

Foto: Web RFEP

etiquetes: FEP, OkLigaF