L'Igualada Femení HCP ja ha començat a rodar amb l'OKStage

17 de agost de 2020
L'Igualada Femení HCP ja ha començat a rodar amb l'OKStage
Els equips base aquest dilluns, i el primer equip aquest dimecres, inicien una temporada il·lusionant amb la programació que els tècnics del club han preparat per a l'OkStage, una activitat extraordinària que pretén començar la pretemporada amb la millor condició física i tècnica.

Pràcticament totes les jugadores i porteres de base del club han començat la pretemporada gràcies a l'OkStage. Aquesta nova activitat de l'Igualada Femení HCP treballa la condició física i tècnica per a començar, de la millor manera, la pretemporada que s'inicia la propera setmana.

Amb els exercicis físics preparats per la preparadora física, Cristina Bru, les jugadores i porteres aprendran a conèixer més bé les limitacions del seu cos, i quines parts són les que poden treballar més i perfeccionar, ja sigui força, potència, resistència...

Els exercicis tècnics també tenen el seu protagonisme després d'un confinament que ha mermat aquestes aptituds per manca d'execució forçada.

L'aspecte tàctic 1x1, 2x2 i 3x3 també tindrà el seu protagonisme de cara a ser efectius en defensa i atac.

Les esportistes es mostraven molt satisfetes amb el contingut i l'experiència del primer dia.

Demà més.

 

 

etiquetes: OkStage, Pretemporada

0 Comentaris
Deixa el teu comentari
Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Igualada Femení HCP es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.