L’IGUALADA FEMENÍ HCP INICIARÀ L’OKLIGA A LA PISTA DEL CP VOLTREGÀ

25 de agost de 2021
L’IGUALADA FEMENÍ HCP INICIARÀ L’OKLIGA A LA PISTA DEL CP VOLTREGÀ
Sortejat el calendari de la nova temporada d'OkLiga, les igualadines s'estrenaran a la pista del CP Voltregà per lluitar pels primers punts de la temporada.

El sorteig celebrat aquest dimecres a les caves Freixenet de Sant Sadurní d'Anoia, va definir el calendari complert de la OkLiga femenina i masculina.

Així, el 6 de novembre, l'equip entrenat pel nouvingut Carles Marín, començarà la temporada a Sant Hipòlit de Voltregà i l'acabarà a la pista del, finalment no descendit, CP Vilanova. El primer desplaçament fora del territori català serà a la pista del Telecable Gijón a mitjans de desembre. I el següent desplaçament, a la pista del Liceo a mitjans de gener. El tercer i darrer desplaçament, serà a la pista de Las Rozas de Madrid a mitjans de març.

El calendari de competició complert es pot consultar a la web de la RFEP (www.fep.es).

Una de les novetats d'aquesta temporada és que els partits com a local de l'equip d'OkLiga, es disputaran els dissabtes a les 20:30 h o a les 18:00 h (segons la disponibilitat de pista), en comptes de jugar els diumenges al migdia.

Tot i que les restriccions COVID-19 permeten actualment un aforament ampli de públic, l'IFHCP emetrà en directe els partits de l'OkLigaF i s'està valorant emetre també, en directe, els partits de l'equip ‘B' a Nacional Catalana (màxima categoria catalana).

Els entrenaments del primer equip, que ja fa dues setmanes que entrena amb doble sessió contínua de físic i pista, evolucionen a bon ritme i s'està cohesionant el grup amb les dues incorporacions de Aida Mas i Helena de Sivatte i amb jugadores de l'equip ‘B' i del FEM17 de categoria juvenil.

El proper diumenge, 5 de setembre, es farà la presentació de tots els equips federats del club amb el respectiu partit per a cada categoria. Els horaris i rivals es coneixeran en els propers dies.

etiquetes: OkLiga, OkLigaF