L'IGUALADA FEMENÍ HCP ES PRESENTA DAVANT ELS SEUS AFECCIONATS

05 de setembre de 2021
L'IGUALADA FEMENÍ HCP ES PRESENTA DAVANT ELS SEUS AFECCIONATS
El club igualadí presenta els equips de la propera temporada davant de la seva afició i es juguen 'a casa' els primers partits amistosos de la temporada.

L'Igualada Femení Hoquei Club Patins va organitzar aquest diumenge al pavelló Les Comes una jornada de presentació dels nou equips que conformen l'entitat. El moment àlgid de la jornada va ser la presentació de les integrants dels nou equips federats que té el club (FEM11, FEM13 'A', FEM13 'B', INFANTIL, FEM15, FEM17, Segona Catalana, Nacional Catalana i el primer equip que militarà, per segona temporada consecutiva i, sumant-ne un total de 9 participacions, a la OKLiga Femenina. Durant l'acte de presentació, amb totes les jugadores, cossos tècnics i delegats/des a pista, van adreçar-se als 300 afeccionats presents a les grades l'entrenador del primer equip igualadí, Carles Marín, i també la primera capitana, Pati Miret. Tots dos van garantir treball i compromís màxim per continuar fent créixer el club a nivell esportiu.
Cal remarcar la presència en aquest acte de la regidora d'Esports de l'Ajuntament d'Igualada, Patrícia Illa i de les regidores de l'ajuntament d'Igualada, Montse Argelich i Iolanda Gandia.

OKLIGA | EL TOTPODERÓS VILA-SANA SUPERA LES IGUALADINES EN EL PARTIT DE PRESENTACIÓ

El primer equip de l'Igualada Femení HCP tenia una prova de foc amb la visita del conjunt més reforçat de l'OkLiga: el Vila-sana lleidatà. Les del Pla d'Urgell, liderades per les argentines Vale Fernández i Flor Felamini, van superar un equip igualadí en plena construcció, i on van debutar dues jugadores FEM17 com Laura Crespo i Gina Balcells. Les igualadines van anar a remolc en tot moment, però van competir durant molts moments. Carol Herrera va ser l'autora del gol igualadí. El resultat final (1-5) va ser excessiu pels mèrits fets per les locals.
L'equip que entrena Carles Marín va mostrar intensitat, va jugar de tu a tu amb el Vila-sana, però va topar amb l'experiència i individualitats de les visitants. Remarcar el debut amb les igualadines d'un dels fitxatges destacats d'enguany, Helena de Sivatte, i també l'absència d'Aida Mas, una altra de les novetats, i jugadora cridada a tenir protagonisme enguany a l'equip igualadí.

NACIONAL CATALANA | GOLEJADA CONTRA EL CP MANRESA

Recital del segon equip de l'Igualada Femení HCP davant un Club Patí Manresa molt inferior (7-0). Un hattrick d'Arian Martín, dos gols de Queralt del Águila, un de Maria Bonet i un altre de Judit Llobet van certificar la golejada de l'equip dirigit per Ricard Solano i Carles Marín.

SEGONA CATALANA | DERROTA DAVANT EL SABADELL
L'equip de Segona Catalana de l'Igualada Femení va cedir (1-3) davant un CEH Sabadell que va mostrar un gran ofici. L'equip entrenat per Manel Cervera i Teresa Torrents va competir sense encert de cara a porteria i va acabar cedint malgrat el gol de Judit Llobet.

Des de l'Igualada Femení HCP es vol agrair el suport rebut pels socis i afeccionats, el civisme mostrat per totes les jugadores dels diferents equips i el compliment estricte dels protocols anticovid19 vigents. Cal recordar que la passada temporada no es va poder gaudir d'aquesta gran festa de l'hoquei femení igualadí per la pandèmia.