Inscripcions obertes al OkPatina; l'exitosa escola d'hoquei patins de l'Igualada Femení HCP

30 de agost de 2020
Inscripcions obertes al OkPatina; l'exitosa escola d'hoquei patins de l'Igualada Femení HCP
Les inscripcions són obertes des de l'inici d'agost i ja s'hi han inscrit una vintena de, principalment, nenes. L'activitat està adaptada als protocols anti COVID-19.

L'escola d'hoquei patins de l'Igualada Femení HCP es va consolidant, cada any més, com una fàbrica d'oci i aventura sobre patins. Basat principalment en jocs adaptats amb patins, les nenes i nens aprenen a patinar sense adonar-se'n tot jugant i gaudint de l'experiència de patinar guanyant en seguretat en equilibri, motricitat i coordinació.

Les millors jugadores del món s'han format a l'escola del club. Un dels exemples n'és la Maria Díez 'Peke', una de les actuals millors jugadores del món de l'hoquei patins, jugadora del CP Manlleu. Es dona el cas que quan la Maria va començar a patinar ja hi havia dues maries més. Però com ella era la més petita li va quedar el sobrenom de la 'Peke' i amb aquest és coneguda dins de l'hoquei patina femení mundial. I és que la Maria ha guanyat una pila d'Europeus i Mundials amb la selecció espanyola i lligues i compes d'Europa amb el Gijon HC i el CP Manlleu.

La portera igualadina del CP Voltregà i de la selecció espanyola, Teresa Bernadas, també es va iniciar a l'escoleta del club i ara té també una pila de medalles i copes de lligues... i campionats d'Europa i del Món... entre d'altres.

En el darrer campionat de Catalunya disputat, a la primavera del 2019, algunes de les seves jugadores es van iniciar en la primera edició de l'OkPatina, ara fa 7 temporades, i van guanyar la medalla de bronze assolint la tercera posició en una explosiva final de consolació contra el Cerdanyola CH.

No és pas qüestió de títols ni de medalles, és qüestió d'experiències úniques, treball constant, sacrifici i companyonia. Valors que sumen per sempre.

Si us voleu sumar a la família de l'hoquei patins femení, només heu d'emplenar aquest formulari:

>>> https://forms.gle/9WGfvebEcpmvjtiX8 <<<

I en cas de dubte o més informació trucar o enviar un whatsapp al 691 660 221.

Seguim!

Sessió d'OkPatina
Sessió d'OkPatina

etiquetes: baseIFHCP, OkPatina