Igualada Femení HCP vs Generali Palau; retorn a l'Oklliga amb un partidàs a Les Comes

26 de agost de 2020
Igualada Femení HCP vs Generali Palau; retorn a l'Oklliga amb un partidàs a Les Comes
Celebrat el sorteig de l'OkLiga aquest dimarts a les caves Freixenet, l'Igualada Femení ha quedat enquadrat en el grup B, juntament amb el Generali Palau, PHC Sant Cugat, CP Voltregà, CHP Bigues i Riells, CP Vilanova, Areces Ecopilas Asturhockey i l'Esneca Vila-sana.

El sorteig ha volgut que el primer partit a Les Comes, en el retorn de les igualadines a la OkLiga, sigui contra tot un HC Generali Palau que estrena entrenador, l'Ivan Jacquierz. La segona jornada serà a la pista del PHC Sant Cugat, que amb la retirada de la seva capitana, Maria Rosa Tamburini i la incorporació de l'Alba Ambrós intentarà millorar el paper de la temporada passada.

Calendari oklliga2021 ifhcp

La tercera i quarta jornada es jugaran a Les Comes. Passarà primer el CP Voltregà que també estrena entrenador; Mia Ordeig. Les osonenques han estat el primer equip, aquesta pretemporada, que han hagut de passar la quarentena a casa degut al positiu d'una companya. La quarta jornada serà contra el CHP Bigues i Riells del 'igualadí' d'origen asturià, Ramon Peralta.

A continuació, les igualadines visitaran la pista del CP Vilanova. Les garrafenques intentaran millorar la imatge de la temporada passada on van estar a la part baixa de la classificació juntament amb el següent rival de les igualadines a la sisena jornada, l'Areces Ecopilas Asturhockey, únic equip de fora de Catalunya d'aquest grup.

L'Igualada tancarà la primera volta a la pista del CP Esneca Vila-sana, al que li ha marxat la seva millor jugadora, la xilena Cata Flores i iniciarà la segona volta amb la intenció de millorar i sumar més punts que a la primera.

Les igualadines es trobaran amb la també igualadina i excompanya, Teresa Bernadas, portera del CP Voltregà i de la selecció espanyola. No passarà el mateix amb l'altra igualadina, la Maria Díez 'Peke', perquè el CP Manlleu ha quedat enquadrat en el grup 'A'.

Calendari de la OkLiga femenina >>>  http://www.hockeypatines.fep.es/league/1476

L'equip de Toni Aranda, amb les quatre jugadores d'Oklliga que es van incorporar a la temporada anterior i que van ser imprescindibles per assolir l'ascens, juntament amb les talentoses jugadores de casa, més les júnior i juvenils que pujaran dels equips inferiors, afrontarà una temporada il·lusionant i intensa on l'únic objectiu és mantenir la categoria en el seu retorn a la màxima i millor lliga femenina del món; la OkLiga. I començarà (si la COVID-19 ho permet) el proper 27 de setembre a les 12:15 h, a Les Comes. Ni fàcil, ni impossible.