El retorn somiat a l'OkLiga, amb públic a Les Comes

22 de setembre de 2020
El retorn somiat a l'OkLiga, amb públic a Les Comes
L'Igualada Femení HCP podrà comptar amb el suport de la seva afició en el seu retorn a l'OkLiga en el partit contra el poderós HC Palau, recent guanyador de la 1a OkLliga Catalana.

Bona notícia pels aficionats i seguidors del club femení la de poder presenciar, en viu i en directe, el retorn a la millor lliga femenina del món del club igualadí. Així, després d'una pretemporada atípica, el Servei d'Esports de l'Ajuntament d'Igualada permetrà l'entrada al públic, seguint sempre una sèrie de protocols establerts; registre de dades personals del públic, control d'aforament, vies d'accés, protocol d'entrada/sortida, distància de seguretat, mascareta... Mesures que hauran de seguir totes aquelles persones que presenciïn el partit.

A nivell esportiu, es dona la peculiaritat que el darrer partit oficial que les igualadines van disputar a Nacional Catalana (amb victòria anoienca per 2-4) va ser, precisament, contra l'HC Palau 'B'. Diumenge, el primer partit oficial, ara a la OkLiga, serà contra el primer equip del club vallesà.

Les noies de Toni Aranda, conscients de la superioritat infinita del Palau, sortiran a fer el paper més digne possible contra 'el Barça del femení'. Així, les jugadores saben perfectament que hauran de fer un partit perfecte per posar en dificultats a l'equip que aquesta temporada dirigeix Ivan Jaquierz, que diumenge passat ja va aixecar el primer títol en guanyar la 1a OkLliga Catalana.

El club igualadí compta doncs amb el suport de tots els aficionats a l'hoquei patins que, per fi, podran viure i veure hoquei patins femení de primer nivell a Les Comes, a partir d'aquest diumenge a les 12:15 h.