'Derbi' de revelacions

03 de octubre de 2020
'Derbi' de revelacions
Igualada Femení HCP i PHC Sant Cugat van sorprendre a la primera jornada a la OkLiga. Les igualadines igualaven un 0-3 a tot un Palau per acabar perdent en els darrers instants del partit a Les Comes. Mentre que les santcugatenques, també a casa, van superar per la mínima al CP Voltregà.

Aquest dissabte sabrem quin dels dos equips continua, punts a part, amb les bones sensacions que van desprendre a la primera jornada a la OkLiga. El conjunt santcugatenc, entrenat per Alberto Borregan, va sorprendre a tot un CP Voltregà i voldrà continuar amb aquesta dinàmica guanyadora.

L'Igualada Femení, que tot i fer una gran segona part, no va poder rascar cap punt a tot un HC Palau en el partit de retorn a la OkLiga, a Les Comes, tot i remuntar-li tres punts gràcies al bon joc d'equip i als gols de Pati Miret que, després de la primera jornada, encapçala la taula de golejadores a la OkLiga.

Així doncs, el factor pista per al Sant Cugat i el factor Pati Miret per a les igualadines, seran claus per determinar el repartiment de punts d'aquest dissabte.