Definits tots els calendaris dels equips sèniors

08 de setembre de 2020
Definits tots els calendaris dels equips sèniors
Primera jornada espectacular la que es viurà a Les Comes el proper diumenge 27 de setembre, on els tres equips sèniors del club començaran la temporada debutant a casa.

Si fa pocs dies coneixíem el calendari del primer equip a l'OkLiga, aquest dimarts la Federació Catalana de Patinatge ha publicat els calendaris dels equips sènior. Així, el del Primera Catalana, que va ascendir a la temporada 18/19 de Segona, i el nou Segona Catalana, amb el que el club competirà amb un total de tres equips sèniors aquesta temporada 20/21, si la COVID-19 ho permet.

La primera jornada dels equips sèniors a Les Comes, el proper diumenge 27 de setembre i pendent de confirmar horaris, es troba en aquest moment així:

  • OkLiga vs HC Palau Plegamans
  • 1a Catalana vs CP Voltregà
  • 2a Catalana vs CP Cubelles

En el partit de l'OkLiga, les igualadines tindran un dels plats forts de la competició. El HC Palau i les seves quatre mundialistes no són precisament un equip amb el que se li puguin guanyar punts. Les palauenques mantenen el grup de jugadores però, igual que l'Igualada Femení HCP, estrenen entrenador que agafa el relleu del 'pare' de l'equip, Miquel Busquets. El nou tècnic, Ivan Jacquierz, donarà un aire nou a les campiones de l'OkLiga 18/19.

En el partit de Primera Catalana l'adversari també serà un òs. El CP Voltregà va obtenir la quarta posició en el que es va poder jugar de la temporada passada, però les igualadines van quedar només a un punt de les osonenques en la classificació que es va donar com a bona, el final de la primera volta de la lliga passada. Així doncs la igualtat i l'emoció del partit estan assegurats.

Pel que fa al nou equip de Segona Catalana de l'equip anoienc, farà el tast a la nova categoria contra el CP Cubelles que, tot i fer un paper discret la temporada passada, les igualadines, un equip molt jove, no ho tindran fàcil contra un equip més experimentat.

Les Comes serà escenari d'una temporada històrica per l'Igualada Femení HCP en la que hi participarà amb 10 equips federats; 3 sèniors, 5 base femenins i 3 base mixtes.