Cristina Riba i Carla Claramunt repeteixen convocatòria amb la espanyola

30 de gener de 2020
Aquest dimarts 28 van tornar a ser convocades, després que el passat 26 de novembre assistissin, per primera vegada, a un control/entrenament convocat pel seleccionador nacional espanyol, Ricard Muñoz.

Cristina Riba al CAR de Sant Cugat

La portera igualadina Cristina Riba i la jugadora Carla Claramunt, ambdues jugadores de l'Igualada Femení HCP, han repetit convocatòria en l'entrenament/control convocat pel seleccionador de la espanyola, Ricard Muñoz. Així, a banda de les habituals jugadores internacionals absolutes, de les 10 jugadores i 3 porteres que conformaven les dues convocatòries, només quatre jugadores i dues porteres repetien; entre elles les dues igualadines.

I és que la temporada de l'Igualada Femení HCP no està passant per alt a un seleccionador que convoca, majoritàriament, a jugadores i porteres que participen a l'Oklliga.

Així, de les 4 porteres convocades fins al moment, en aquest grup “B”, aquesta temporada en aquests dos controls, només la igualadina Cristina Riba no ha debutat mai a l'Oklliga. Pel que fa a jugadores, de les 16 convocades, 4 no han debutat encara a la màxima categoria; entre elles la igualadina Carla Claramunt.

Oportunitats que estan aprofitant doncs les dues jugadores de l'Igualada Femení HCP que no han passat per alt el seleccionador Ricard Muñoz i el seu segon, Francesc Bargalló, en les dues sessions celebrades al Centre d'alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat, aquesta temporada.

Carla Claramunt al CAR de Sant Cugat

El club igualadí posa en valor l'aportació que ha fet sempre a la selecció espanyola: “l'Igualada Femení HCP és el club de Catalunya i Espanya, que des dels anys 90, més campiones del Món i d'Europa ha ‘fabricat' des de la seva base... icones del moment com la golejadora Maria Díez ‘Peke' i l'actual portera de la selecció espanyola, Teresa Bernadas, s'han de sumar a les ja retirades Raquel Bernadas, Marta Soler, Sílvia Borràs, Teresa Torrents, Susanna Castilla, Minerva Contreras i Concepció Fontanilles, guanyadores aquestes últimes dels primers campionats del Món (Tavira'94 i Sertaozinho'96) i del primer campionat d'Europa (Oviedo'95) de la selecció espanyola; són igualadines i han sortit de la nostra base”.

“I és que entre totes elles, han guanyat totes les medalles d'or que la Federación Española de Patinaje ha guanyat fins a l'actualitat en l'hoquei patins femení. Cap més club, ni cap més ciutat, pot fer aquesta afirmació. Som els millors ‘fabricants' de campiones i s'acosta una nova i bona remesa”.