Notícies

L'OKLLIGA de l'Igualada Femení HCP ha iniciat aquest dimecres la pretemporada
Pretemporada estrenada aquest dimecres a Les Comes amb les dues cares noves d'aquesta temporada. L'entrenador Toni Aranda, que substitueix a la Maria Fernández 'Pulgui' i la preparadora física, Cristina Bru, que substitueix al Martí Dalmases.

Amb una exigent sessió de físic prèvia, dirigida per la Cristina Bru, i les instruccions de la Nutricionista del club anoienc, Laura Balaguer, va arrancar la primera sessió d'entrenament del primer equip de l'Igualada Femení HCP que tornarà a la OkLiga amb el repte de mantenir-s'hi. La temporada, que es preveu molt exigent per a les jugadores i porteres igualadines, va comptar amb la participació de jugadores juvenils que van estar molt atentes a les primeres directrius del nou tècnic, Toni Aranda.

Les sessions de físic i entrenament es mantindran aquest dijous i divendres i se seguirà amb el pla de treball marcat per l'staff tècnic les properes setmanes fins al començament de la competició, prevista per al cap de setmana del 27 de setembre.

Una planificació que podrà evolucionar un pic es determini el calendari de competició, que se sortejarà el proper dimarts 25 d'agost, a les caves Freixenet de Sant Sadurní d'Anoia, a partir de les 20:00 h. i que serà retransmès per Televisió de Catalunya.

La vendrellenca Ester Ferrer, és la única jugadora que no seguirà la propera temporada per motius professionals, amb el reconeixement i agraïment del club per la seva aportació en l'ascens a la OkLiga així com el seu compromís i responsabilitat vers al club, desitjant-li alhora, el millor en la seva etapa professional com a Dietista i Nutricionista.

 

 

 

 

L'Igualada Femení HCP ja ha començat a rodar amb l'OKStage
Els equips base aquest dilluns, i el primer equip aquest dimecres, inicien una temporada il·lusionant amb la programació que els tècnics del club han preparat per a l'OkStage, una activitat extraordinària que pretén començar la pretemporada amb la millor condició física i tècnica.

Pràcticament totes les jugadores i porteres de base del club han començat la pretemporada gràcies a l'OkStage. Aquesta nova activitat de l'Igualada Femení HCP treballa la condició física i tècnica per a començar, de la millor manera, la pretemporada que s'inicia la propera setmana.

Amb els exercicis físics preparats per la preparadora física, Cristina Bru, les jugadores i porteres aprendran a conèixer més bé les limitacions del seu cos, i quines parts són les que poden treballar més i perfeccionar, ja sigui força, potència, resistència...

Els exercicis tècnics també tenen el seu protagonisme després d'un confinament que ha mermat aquestes aptituds per manca d'execució forçada.

L'aspecte tàctic 1x1, 2x2 i 3x3 també tindrà el seu protagonisme de cara a ser efectius en defensa i atac.

Les esportistes es mostraven molt satisfetes amb el contingut i l'experiència del primer dia.

Demà més.

 

 

etiquetes: OkStage, Pretemporada
L'OkLliga del Igualada Femení HCP, començarà a rodar el proper 19 d'agost
L'equip del nou entrenador, Toni Aranda, iniciarà la pretemporada durant la setmana de l'OkStage i hi convocarà jugadores júniors i juvenils, d'equips inferiors, que s'aniran integrant dins la dinàmica del primer equip.

El primer dia de la tornada a l'OkLiga del primer equip de l'Igualada Femení HCP serà el proper dimecres 19 d'agost a Les Comes. El primer equip ofereix dues cares noves a l'staff aquesta temporada. La més destacada, la de Toni Aranda que substitueix a Maria Fernández 'Pulgui'. L'altra cara nova, és la Preparadora Física, Cristina Bru, que substitueix a l'igualadí Martí Dalmases. Ambdós ja han planificat el contingut de les sis setmanes d'entrenaments fins a l'inici de la nova temporada a l'OkLiga, prevista pel dissabte 26 de setembre. En el cas de la Cristina Bru, ja ha passat un pla de treball físic per arribar de la millor manera a l'inici de la pretemporada.

A dia d'avui es desconeix encara el calendari de partits, doncs aquest se sortejarà el proper 24 d'agost, a les 18:00 h, en una seu encara per determinar. La nova temporada, totalment atípica, estarà formada per 16 equips (10 catalans) per determinar-ne el campió, quatre places europees i cinc descensos per tornar als 14 equips la següent temporada (21/22).

El club treballarà per assimilar tots els protocols per COVID19 que vagin concretant les autoritats sanitàries corresponents i confia que entre tots es pugui tirar endavant una temporada realment atípica.

 

FOTO: Joan Puig

etiquetes: OkLiga, OkLigaF
La FEP suspèn els controls de la selecció espanyola al CAR de Sant Cugat
La Federació Espanyola de Patinatge va determinar la setmana passada, que els controls previstos per aquesta setmana, quedaven suspesos per l'increment de contagis per COVID-19, arreu de la zona metropolitana de Barcelona.

Les joves jugadores igualadines, Cristina Riba i Carla Claramunt, hauran d'esperar una altra oportunitat per compartir pista, com a companyes, amb les millors jugadores i porteres estatals del moment.

Les esportistes de l'Igualada Femení HCP són ja habituals a les convocatòries que el seleccionador espanyol, Ricard Muñoz, determina per a fer-ne un seguiment a pista de les que considera les millors del moment.

Es desconeix quan serà la propera convocatòria, però de ben segur, les dues igualadines, tornaran a ser convocades.

Obertes les inscripcions de la primera edició de l'OkStage
L'Igualada Femení HCP estrena una nova activitat després de l'èxit de l'OkEstiu.

L'OkStage és una activitat que prepararà a les esportistes del club, i d'altres, a nivell físic, tècnic, tàctic i mental, per a una nova temporada d'hoquei patins.

Tot i la incertesa del moment, cal preparar-se per a una temporada exigent, mental i físicament, doncs la probabilitat de possibles rebrots i interrupcions de la competició són altes. Cal recuperar el to físic i encarar la situació de la millor manera.

Així, l'activitat tindrà moments per a tot. Pel treball físic a la piscina, en BTT... treball tècnic i tàctic a les dues pistes del pavelló poliesportiu de Les Comes i també tindrem moments d'oci i esbarjo per recuperar-nos de l'activitat física.

Les inscripcions s'han obert avui diumenge, exclusivament per a socis del club, i el proper dimecres s'obriran per a esportistes d'altres clubs que vulguin estar a punt per a una nova temporada.

Les inscripcions es podran formalitzar online, a partir de dimecres, que és quan quedarà obert a totes les porteres i jugadores d'arreu de Catalunya.

etiquetes: OkStage
L'OkLiga femenina s'iniciarà el 26 de setembre
L'Assemblea de la FEP, celebrada avui dissabte, ha determinat que la OkLiga Femenina se celebri en format de dos grups, més playoff pel títol.

A l'espera de que se'n publiquin tots els detalls, la OkLiga Femenina començarà el proper 26 de setembre en format de dos grups de 8 equips cadascun, que es definiran mitjançant sorteig. Els equips s'agruparan en binomis, atenent l'ordre de la classificació final de la darrera edició de la OkLiga Femenina, i es sortejarà si van al grup A o al B.


Aquesta primera fase constarà d'un total de 14 jornades en doble partit tots contra tots. Acabada la primera fase inicial, els 4 millors equips de cada grup passaran al grup C, i la resta, al grup D. Aquesta segona fase serà reduïda, doncs comptabilitzaran els resultats entre equips que coincideixin també en aquest segon grup. Així, la segona fase tindrà només 8 jornades i s'acabarà el 24 d'abril de 2021. Al final de la segona fase, els darrers cinc classificats del grup D seran els equips que baixaran a les lligues autonòmiques. El playoff pel títol el jugaran els quatre primers classificats, entre l'1 i el 23 de maig.

Foto: Web RFEP

etiquetes: FEP, OkLigaF
Més d'un centenar d'inscripcions a l'OkEstiu
Èxit rotund de la primera edició de l'OkEstiu, la nova activitat matinal que ha aglutinat tecnificacions i iniciació al patinatge i a l'hoquei patins, que ha acabat avui divendres.

Jugadores i porteres d'Igualada, comarca i de la resta de la geografia catalana han gaudit molt de la primera edició de l'OkEstiu. Una nova activitat de l'Igualada Femení HCP que ha estat molt ben acollida i ha comptat amb prop de 120 inscripcions al llarg de les tres primeres setmanes de juliol.

A les tecnificacions s'hi han sumat com a entrenadores les millors jugadores del món del moment; com la igualadina Maria Díez 'Peke', també l'Anna Casarramona, la Pati Miret, la Marta Borràs i també la fins fa poc entrenadora i Directora Esportiva del club, la Maria Fernández 'Pulgui', que es van sumar a l'staff tècnic format per jugadores dels equips sèniors i organitzat i coordinat per l'entrenador del FEM15 igualadí, Manel Cervera.

El club es mostra 'molt satisfet i agraït per la confiança dipositada en l'activitat tot i la crisi que ha provocat la COVID-19 a tots els nivells. La responsabilitat ha estat màxima i així seguirem per a mantenir a ratlla aquest virus entre totes i tots. Ens hem d'adaptar al moment de la manera més responsable mantenint al màxim les activitats' manifesta el president del club igualadí, Jordi Besa.

El club ara 'tanca per vacances' i tornarà amb una altra activitat: l'OkStage. Una nova activitat, a jornada complerta on, durant tota la setmana del 17 al 21 d'agost, les jugadores i porteres del club i d'altri, es prepararan per encarar, amb les millors garanties físiques i tècniques, una temporada que pel club igualadí és ja històrica doncs, retorna a l'OkLiga, s'estrenarà en categories mixtes i inscriurà un tercer equip sènior.

La il·lusió és màxima al club igualadí.

 

Foto: IFHCP

Carla Claramunt i Cristina Riba tornen a ser convocades pel seleccionador espanyol, Ricard Muñoz.
Les joves igualadines, ja com a jugadores d'OKLiga, assistiran a la seva quarta convocatòria amb la nacional, ara però, compartint pista amb les millors jugadores estatals i campiones del món.

La Carla Claramunt i la Cristina Riba continuen entrant a les convocatòries del seleccionador estatal, Ricard Muñoz, i assistiran a la sessió que es durà a terme el proper dia 30 de juliol a les 11:00 h del matí, al CAR de Sant Cugat.

En aquesta sessió de control també hi assistiran:

 • Laura Vicente (P) - HC Palau
 • Júlia Vilarrasa (P) - HC Palau
 • Laia Juan - HC Palau
 • Laura Valverde – Sferic
 • Anna Casarramona – CP Manlleu
 • Ona Castellví – CP Manlleu
 • Carla Batlle (P) – Cerdanyola CH
 • Joana Xicota – Cerdanyola CH
 • Sara González – Gijón HC
 • Sara Roces – Gijón HC
 • Marta González – Gijón HC
 • Maria Sanjurjo – Gijon HC

La jugadora i portera de l'Igualada Femení HCP van aprofitant doncs aquestes convocatòries per guanyar experiència i bones sensacions entre les millors jugadores i porteres de l'estat.

Destaquen en aquesta sessió, les campiones del món: Anna Casarramona del CP Manlleu, la portera Laura Vicente del HC Palau i les jugadores del Telecable Gijon HC, Sara González, Marta González i Maria Sanjurjo que vindran amb la seva companya d'equip, també convocada, Sara Roces.

Tot i no haver competició internacional prevista a curt i mig termini, el seleccionador espanyol ha convocat varis controls per seguir l'estat de forma de les jugadores i porteres amb més potencial de l'estat.

 

Foto: Joan Puig

L'Igualada Femení HCP inscriurà 10 equips la propera temporada 20/21
Rècord d'equips de l'Igualada Femení HCP per a la propera temporada

Deu (10) seran els equips que l'Igualada Femení HCP inscriurà la propera temporada 20/21.

Si el COVID-19 ho permet, l'equip blau competirà en pràcticament totes les categories femenines de base i, per primera vegada, en la categoria mixte amb equips integrats 100% per fèmines.

Aquests són els equips de la propera temporada:

OkLiga - 1a Catalana - 2a Catalana - FEM17 'A' - FEM17 'B' - FEM15 - FEM13 - ALEVÍ (Or) - FEM11 - BENJAMÍ (Plata).

Una altra de les novetats de la temporada és la creació d'un tercer equip sènior, el 2a Catalana, que servirà per donar més minuts a les jugadores dels dos FEM17 ('A' i 'B').

El protagonisme però de la temporada serà pel primer equip, que torna a la OkLiga després de descendir-ne al final de la temporada 15/16. Quatre anys després, l'objectiu n'és la permanència per anar consolidant l'equip i les seves jugadores dins la millor competició femenina d'Europa.

Cal remarcar, que el club igualadí només disposava de dos equips al final de la temporada del descens. I que només en cinc temporades s'ha convertit en un dels clubs amb més equips femenins d'Europa. Una línia ascendent que no dona senyals de doblegar-se.

El club blau, creix, des de la temporada 15/16, entre 1 i 2 equips cada any.

Foto: Joan Puig

etiquetes: Base, Club, OkLigaF
Amb experiència a la OkLiga, les tres jugadores tornaran a la màxima competició estatal després d'ascendir amb l'equip igualadí.

La portera Mònica Ferrer es treu l'espina de la primera etapa amb el club igualadí, en que va descendir al final de la temporada 15/16, i tornarà a competir-hi després d'assolir-ne l'ascens.

La Laia Cid, després de deixar el Vila-sana, tornarà a competir a la OkLiga, ara amb el conjunt anoienc. La capacitat de sacrifici de la vendrellenca aportarà molt a l'equip en aquesta nova etapa.

La Mar Franci, qui s'incorporà al club igualadí en el passat mercat d'hivern, també procedent del CH Vila-sana, serà una altra peça important de l'equip a la OkLiga, que té com a objectiu la permanència.